Workshop-ul de Cardiologie, susținut de Dr. Alice Rădulescu, va avea loc în data de 7 noiembrie 2019, în sala Srigorescu, Centrul Internațional de Conferințe Casino Sinaia.

Dr Alice Mihaela Rădulescu, Medic Primar Veterinar, Vicepreședinte AMVAC/ROSAVA, este absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București din anul 1999. După absolvire și-a continuat pregătirea atât pe plan național urmând Masteratul în cadrul aceleiași facultăți iar în anul 2011 obținând titlul de Medic Primar Veterinar, cât și pe plan internațional dobândind competențe în domeniul cardiologiei și ecocardiografiei.

Este autoare a numeroase publicații de specialitate, speaker și instructor la cursuri și workshopuri de cardiologie și ecocardiografie atât naționale cât și internaționale. Este fondatoarea clinicilor A&A Medical Vet din București iar în prezent face parte și coordoneaza echipa A&A Medical Vet și colaborează cu o serie de clinici veterinare din România pentru consultații cardiologice și ecocardiografii.

Persoana de contact Degenaro Madalina –
tel. 0749181231 E-mail: contact@amvac .ro