În perioada 7-9 noiembrie 2019, va avea loc la Sinaia, a XIII-a ediție a Congresului Internațional al Asociației Medicilor Veterinari pentru Animalele de Companie.

Congresul internațional AMVAC/RoSAVA este un eveniment anual ce susține calitatea și educația continuă a medicului veterinar și anul acesta are loc în luna noiembrie, la Centrul de Conferinte International Casino Palace Sinaia.

Congresul AMVAC/RoSAVA este cel mai mare și mai important eveniment dedicat medicilor veterinari pentru animale de companie din România și a devenit locul de referință de întâlnire al medicilor practicieni din întraga țară, al cadrelor profesorale și al companiilor importatoare, producătoare și distribuitoare de produse de uz veterinar.

Anual, în 4 săli diferite, au loc simultan prezentări științifice susținute de personalități marcante în diversele specializări ale medicinei veterinare, lectori români și străini de prestigiu.

Practicăm medicina veterinară, o meserie deloc ușoară ce trece printr-o evoluție continuă, activăm într-un domeniu în care dezvoltarea este țelul tuturor, iar asta reiese din activitatea noastră zilnică.

Pentru detalii despre eveniment accesați pagina Congresului AMVAC.