Startup-ul Digital, care dezvoltă soluții pentru cabinetele veterinare, fondat de români și dezvoltat în Barcelona, a primit o investiție de 220.000 de euro din partea unui consorțiu de investitori.

Digitail a primit o investiție de tip seed, potrivit tech.eu, pentru a accelera dezvoltarea de soluții pentru cabinetele veterinarilor și pentru lansarea unui card de sănătate digital pentru animale.

Printre investitori se află acceleratorul Fast Track Malmo, Nordic Web Ventures și investitori de tip angel precum Christian Jantzen, Hampus Jakobsson, Erik Byernius, Jonas Vig și Emil Sjodin.

Digital are o echipă diversă, fiind fondat de o echipă de români împărțită între România, Suedia, Germania și Spania. Ei dezvoltă un sistem care să crească productivitatea clinicilor veterinare din toată Europa și din lume, prin programări online. Practic, clinicile pot să crească retenția clienților și să ofere servicii personalizate.

Echipa Digitail are 2 cofondatori. Sebastian Gabor este CEO, alături de care este Ruxandra Pui.

Următorul pas este dezvoltarea unui card de sănătate digital pentru animale. “Digital va digitaliza o mare parte din cele 80.000 de cabinete veterinare și va ajuta cei peste 500 de milioane de deținători de animale din lume prin intermediul cardului de sănătate digital”, a spus pentru tech.eu Sebastian Gabor.

Material integral poate fi citit pe www.start-up.ro.