Lansată în februarie 2019

De ce a apărut comunitatea COMVET?

Dorim să abordăm responsabil, într-un cadru profesional, temele majore aflate pe agenda celor care lucrează în domeniul medicinei veterinare, în legatură cu impactul pe care o serie de modificări legislative îl au asupra acestei largi comunităţi. Vrem să înţelegem contextul în care, prin modernizare și inovaţie, medicii şi specialiştii veterinari din România pot colabora într-un mod care să aducă valoare profesiei lor.

Platformă de comunicare profesională

Programul COMVET dezvoltă o platformă de comunicare profesională care înglobează activități offline (dezbateri profesionale și conferințe) și platforme digitale. La activități participă membri din zona legislativă, lideri de opinie, specialiști și manageri din domeniul medicinei veterinare.

 

De ce dezvoltăm

Programul COMVET

Pentru a oferi profesioniştilor din domeniul medicinei veterinare posibilitatea de a fi la curent cu toate noutățile din acest domeniu vast şi dinamic

Pentru a contribui la o mai bună relaționare între membrii comunității de medicină veterinară din România

Membrii comunităţii au acces la studii de caz și rapoarte profesionale în domeniu

Oameni și Companii a lansat această platformă de comunicare profesională, cu o agendă care să conțină temele generate de industriile farma şi veterinare

Societatea Română de Nefrologie Veterinară HEMODIALIVET a avut onoarea de a găzdui, pe 22 și 23 februarie, la București, a treia ediție Congresul European de Nefrologie Veterinară. Evenimentul a reunit specialiști internaționali în domeniul patologiei animalelor de companie, cu preocupări speciale în domeniul nefrologiei veterinare, cardiologie, endoscopie, patologie, parazitologie și medicină internă.

Am folosit acest minunat prilej pentru a anunța lansarea comunității COMVET, comunitatea digitală a medicilor și specialiștilor veterinari din România, care a luat naștere în acest an și care beneficiază de propriul portal web – Comvet.ro. Comunitatea Comvet a apărut ca rezultat al unei inițiative generoase de a reuni într-un spațiu virtual specialiștii în medicină veterinară, care vor avea astfel posibilitatea de a-și împărtăși facil și rapid cunoștiințele în domeniu, de a avea acces la cele mai noi informații, cercetări, date legislative și studii de management în domeniu. Vă invit să vă alăturați noii comunități COMVET, având credința că acesta este un nou pas important în procesul de edificare a prestigiului medicinei veterinare în România.

Șef Lucrări Dr. Bogdan Alexandru VIȚĂLARU

Președinte de Onoare al Societății Române de Nefrologie Veterinară HEMODIALIVET

Ne străduim să vă ținem la curent cu cele mai noi servicii și produse

Chirurgie

Nefrologie

Radiologie

Vaccinuri

Newsletter COMVET

Adunăm noutăţile din domeniul medicinei veterinare și le rezumăm prin intermediul acestui newsletter lunar.

Unde ne găsești

office@comvet.ro

+40 232 240630

Strada Spital Pașcanu, nr. 15

Iași, cod 700373