În perioada 7 – 9 noiembrie a avut loc la Sinaia, la Centrul Internațional de Conferințe, Congresul AMVAC 2019.

Congresul AMVAC a adus împreună, ca în fiecare an, colegi medici veterinari, profesioniști din toate domeniile și orașele țării, dar și din țările vecine, alături de companii și de lectori de top din România și de peste graniță.

Timp de trei zile, Sinaia a fost o gazdă perfectă pentru un Congres în care știința s-a împletit în mod fericit cu buna dispoziție și cu socializarea intensă!

Peste 1.400 de participanți, dintre care aproximativ 300 de studenți,  s-au bucurat de o expoziție medicală cu 52 de expozanți.

50 de lectori, din care 21 străini și 29 români, ne-au adus informații de ultimă oră din domeniul atât de dinamic al medicinei veterinare. Nivelul ridicat al prezentărilor s-a reflectat în numărul mare de participanți în sălile de Congres.

 

COMVET și B.BRAUN vă mulțumesc că ați poposit cîteva minute și la standul nostru și v-ati alăturat comunității profesionale a medicilor veterinari din România. Comunitatea COMVET a crescut cu peste 500 demembri în cele trei zile de congres!

Sperăm că ne veți urmări cu interes pe pagina comunității Comvet.ro și pe facebook (Comvet Romania) și că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor dvs.

Pentru a ridica în permanență nivelul profesional al materialelor găzduite de platforma COMVET, așteptăm opiniile dumneavoastră, materiale de specialitate pe care doriți să le împărtășiți cu colegii din întrega țară (articole științifice, studii de caz, anunțarea unor evenimente profesionale), precum și alte sugestii privitoare la îmbunătățirea conținutului editorial al portalului COMVET. ro.